Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Da landet i foråret skulle åbne efter den lange nedlukning, blev frisørerne noget af det første til at åbne. Det var fordi, at mange mennesker lagde mærke til at deres hår så meget anderledes ud, efter de havde været hjemme i to måneder. Men da frisørerne åbnede, fulgte frygten for at blive smittet. Derfor var frisøren også et af de første steder, hvor vi mødte mundbind og visir.

Brug håndsprit

Det vigtigste når du skal undgå smitte hos frisøren, er at bruge værnemidler. Værnemidler er et meget bredt begreb, og dækker over mange ting. Undersøg sortimentet af værnemidler. Et værnemiddel kan eksempelvis være håndsprit. Det er meget vigtigt, at du spritter dine hænder af inden du går ind til frisøren. Det er fordi, at hvis du er smittet, kan du sætte coronavirus på dørhåndtag og stolerygge. Derfor er det meget vigtigt, at du spritter dine hænder, inden du går ind. Det er også vigtigt at du spritter dine hænder når du forlader frisørsalonen. Det er fordi, at hvis der har siddet noget coronavirus på noget du har rørt ved, så kan du risikere at blive smittet, hvis ikke du har sprittet dine hænder.

Husk mundbindet

Når du skal til frisøren, skal du også huske dit mundbind. Det for at beskytte både dig og frisøren fra at blive smittet. Der findes mange forskellige slags mundbind, og det kan være svært at finde det rigtige. Der findes de helt klassiske blå mundbind, som man kan se mange steder i gadebilledet. Men mange er også trætte af de helt klassiske mundbind, og synes at det er dyrt i længden. Derfor er der mange der er gået over til at bruge stofmundbind. Stofmundbind er smarte, fordi de kan genbruges mange gange, og derfor er gode for klimaet og miljøet. Stofmundbind skal bare vaskes på 60 grader i vaskemaskinen.