Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En polterabend er en særlig dag, hvor venner samles for at fejre den kommende brudgom. Derfor skal det naturligvis være en dag, som er sprængfyldt med action og underholdning. Men hvad skal man lige vælge, når der er så mange valgmuligheder? Hvis du planlægger en polterabend og mangler lidt inspiration, er hjælpen nær. Læs med i denne korte oversigt og få inspiration til den sjoveste polterabend, om det så er paintball eller striptease i København.

Paintball

Paintball er en actionfyldt aktivitet til en polterabend, hvor I er garanteret masser af sjov og spænding. I paintball er målet at eliminere modstanderne ved at ramme dem med farvede paintball-kugler, og det er en adrenalinfyldt oplevelse, der nok skal få sat gang i festen. Bare husk at indstille sigtekornet og vær forberedt på at blive ramt. Så skal det nok blive en sjov tur på skydebanen.

Gokart

En anden oplagt aktivitet til en polterabend er en tempofyldt tur i gokart. Det lyder måske ikke vildt, men en tur i gokart tilbyder underholdning i høj hastighed, og det er svært ikke at fylde sig som en ægte Formel 1-kører, når du suser rundt i de mange sving. Det er en sjov og adrenalinfyldt aktivitet, som nok skal få hjertet til at pumpe med 100 km i timen. Mange gokartcentre tilbyder også muligheden for at lave turneringer, hvor I kan dyste mod hinanden. Så kan taberen betale for drikkevarerne, når I engang ender i byen.

Striptease

Hvis I vil afslutte dagen med et brag, kan en omgang striptease være den perfekte overraskelse til polterabenden. Her kan I opleve professionelle og elegante striptease shows, som I sent vil glemme. Striptease kan være en sjov og lidt fræk aktivitet, der sætter prikken over i’et på en vellykket polterabend. Der er flere steder i København, som tilbyder striptease, så kig efter nogen, som falder i jeres smag.

DEL
Tidligere artikelSommertrends til kvinder i 2024