Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Efteråret er for alvor over os, og sommerens milde vejr står pludselig kun som et svagt minde i vores erindring. Temperaturen er faldet, og huden er derfor ekstra udsat. Her er et par tips til hvad du kan gøre for at holde huden sund gennem de kolde måneder af året.

Inkorporer rutiner i din hverdag

De fleste af os føler, at hverdagene er travle med arbejde, pasning af børn og koordinering af fritidsaktiviteter, og det kan derfor være svært at finde tid til at pleje sig selv. Men det er vigtigt, og særligt i de kolde måneder af året, hvor huden har brug for lidt ekstra pleje. Det handler først og fremmest om at få gode vaner, så det fungerer som en naturlig del af hverdagen. Det sted på kroppen, der har mest brug for pleje, er ansigtet, fordi det konstant er fritlagt og bliver påvirket af vinden og kulden. Start dagen med at vaske ansigtet i varmt vand og brug en god creme, inden du lægger makeup. Samme rutine gør du om aftenen og sørger for, at dagens snavs bliver vasket godt af.

Invester i en god ansigtscreme med gode olier

I takt med din nye morgen- og aftenrutine, er det vigtigt, at du har en god og fugtgivende dag- og natcreme, som du kan benytte, når ansigtet er rent. I de kolde måneder af året er det vigtigt, at du hjælper kroppen med at få den mængde fugt, som den ikke selv kan opsamle, når vejret er koldt og tørt.

Tænk på hele kroppen

Selvom vi som udgangspunkt er gode til at pakke kroppen ind i varme klæder i de kolde måneder, skal man ikke lade sig snyde. Kroppen har ligesom ansigtet brug for ekstra pleje for at holde sig sund. Du kan derfor med fordel købe en god, fugtgivende creme til hele kroppen, som du kan benytte efter behov. Decubal er et godt bud på en lang række cremer, der hjælper kroppen med at opretholde fugtbalancen og desuden hverken indeholder parfume eller parabener.