Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Bliv glad for dit smil igen

Er du blevet ked af dit smil? Gemmer du det altid væk på billeder? Hvis du er ked af dine tænder, så findes der en del løsninger på det problem. Vi har her samlet lidt inspiration til, hvordan du igen kan få flotte tænder, som du har lyst til at vise frem.

Hvis du er så uheldig at have mistet en tand eller to eller måske endda mere end det, så findes der en løsning. Du behøver ikke at gå rundt med munden lukket konstant, fordi du er bange for at folk opdager at du mangler en tand. Du kan få lavet en tandbro. En tandbro er en fastsiddende løsning til erstatning af en eller flere manglende tænder. Det er en metode, hvor man fastsætter en eller flere kunstige tænder mellem to naturlige tænder. En tandbro er ikke bare en kosmetisk pæn løsning. Det er i høj grad også en meget naturlig løsning, der kan holde i 20-25 år. Det er muligt at få lavet en tandbro, hvis de tænder, som tandbroen skal sættes på, er raske og stabile – ellers skal man i stedet vælge et implantat.

Tandimplantater kan benyttes til at erstattet en eller flere manglende tænder. Implantater fungerer nemlig som en kunstig rod lavet af titanium, som erstatter den/de manglende tænders rødder. Implantater indsættes ved en mindre operation under lokalbedøvelse. Operationen varer ikke mere end en time og er helt smertefri. Implantater har ligesom tandbroer til formål at fylde huller ud, hvor du mangler tænder.

Kæmper du dagligt mod gule tænder? Du bruger måske billige hjemmeblegningsprodukter eller tandpastaer, der lover dig hvidere tænder ved vedvarende brug, men alligevel har du svært ved at komme de gule og misfarvede tænder til livs. Her findes der også en løsning: klinikblegning. Klinikblegning er en hurtig og yderst effektiv måde at opnå hvide tænder på. Du vil se resultater straks efter behandlingen, som tager en time – og du kan dermed forlade klinikken med et stort hvidt smil. Ingen behov for vedvarende behandlinger derhjemme eller brug af middelmådige tandpastaer, som ikke gør noget godt for dine tænder.