Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sådan får du de tænder, du altid har drømt om

”Smilet er den korteste afstand mellem to mennesker” – det er nemlig rigtigt. Men hvad så hvis man gemmer sit smil væk, fordi man skammer sig over sine tænder? Heldigvis er der meget, man kan gøre, hvis man er ked af sine tænder. Her er blot et par tips til pænere tænder, så du igen kan smile til verden – og den kan smile tilbage til dig!

Har du gule tænder, og bruger du forgæves alt for mange penge på diverse tandblegningskits og tandpastaer, der lover kridhvide tænder ved dagligt brug? Det stopper nu! Det er sjældent at disse håndkøbsprodukter virkelig kommer problemet til livs, og så har du bare smidt en masse penge ud ad vinduet for ingen verdens nytte. Vil du ikke hellere bruge penge på en løsning, der rent faktisk virker? Selvfølgelig vil du det. Bestil en tid til tandblegning ved en tandlæge – og forlad klinikken med det smukkeste, hvide smil, der passer til dig. En professionel tandblegning gør underværker for din selvtillid, den holder længe og så tager den kun 1 ½ time! Bestil tid til tandblegning allerede nu – og bliv glad for dine tænder igen!

Har du skæve tænder og er træt af det? Bare rolig, jeg anbefaler ikke at du får lavet de berømte ”togskinner”. Det hører heldigvis fortiden til. I dag findes der mange forskellige tandretningsmetoder, der er usynlige, som hjælper med at rette op på de skæve tænder, du er så træt af. Tal med en tandlæge om dine muligheder. Det er kun enkelte tandlæger, der er certificerede til at tilbyde tandretning med diskrete og æstetiske bøjler – blandt andet denne tandlæge i Greve, som kan rette dine skæve tænder, lukke det store mellemrum mellem dine fortænder eller noget helt tredje med helt usynlig tandretning.

Holder du dit smil for dig selv, fordi du mangler tænder? Det behøver du ikke længere. Mangler du én eller flere tænder, kan du få lavet en bro eller et implantat ved en professionel tandlæge, så du igen har dit fulde tandsæt. Bro eller implantater kommer til at ligne dine egne tænder til forveksling – så kan du finde smilet frem igen!