Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når solen står højt på himlen, er det på tide at komme udenfor, solbade og blive lækker-brun. Der er ikke noget, der giver en bedre følelse end at være solbrun. Her får du 3 tips til at blive sommerbrun i en fart – uden at gå på kompromis med sundheden.

Der er ikke noget, der styrker selvværdet mere, end at have en gylden, solbrændt og sund kulør. Det bedste udgangspunkt for at blive solbrun er at starte med at pleje din hud, inden du går ud i solen. 

Det er næppe nogen hemmelighed, at solens stråler kan være skadelige, hvorfor det er vigtigt, at du passer godt på dig selv, selvom du har et inderligt ønske om, at din kulør skal tage til i en fart, så snart vejret er til det. 

Her følger 3 tips til at blive solbrændt uden at gå på kompromis med din sundhed. Og bare rolig – det behøver ikke at tage meget længere tid.

#1: Giv din krop et body scrub

Giv din krop et body scrum hver morgen, når du er i bad. Det giver dig en glat hud, som sikrer en bedre cirkulation og en hudfarve, der ser sundere ud. Skrub i blide bevægelser fra fødderne og op.

#2: Brug terrassen frem for stranden

Selvom det er dejligt at være ved stranden, kan det hurtigt blive for meget for din hud. Det gør sig særligt gældende, hvis du opholder dig på stranden fra 12-15, hvor solen står højest på himlen – og derfor er mest skadelig for din hud. 

Tag sol på terrassen i stedet. Her har du mulighed for at gå ind, når det bliver for meget. Hvis ikke du har en terrasse i forvejen, kan du anlægge én nemt. Det kræver blot, at du investerer i nogle Europaller, en passende mængde terrassebrædder, som kan fås her, samt 2-3 kasser skruer.

#3: Smør huden ind i solfaktor

Du bør vælge en solcreme med en høj faktor, som du smører på hver morgen. Husk at fordele rigeligt med solcreme ind i løbet af dagen – solen brænder også, selvom du ikke aktivt opsøger den. Samtidig slipper du for at blive rød, hvis du bruger solcreme i rigelige mængder.