Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kender du den følelse at du ikke har lyst til at invitere venner/veninder på besøg, da du ikke synes at du bor pænt nok, til at kunne vise dit hjem frem til andre? Rigtig mange personer er overhovedet ikke tilfredse med deres hjem, og føler ikke at det er indbydende nok.

Uden at man ligger rigtig mærke til det, så føler man faktisk at ens indretning smitter af dig ens eget udseende, og man føler sig altså ikke pæn, hvis indretningen heller ikke er det. Det hjælper på de fleste når der kommer lidt nyheder i inventar udvalget derhjemme og især designermøbler er noget som virkelig skinner igennem – også på ens eget udseende. Du bør derfor komme i gang med at få udskiftet de gamle møbler med nogle nye og lækre designermøbler.

Køb lidt ad gang

Det er klart at du ikke kan købe ind til hele hjemmet på én gang, da det kræver en stor pengepung, så du må planlægge og prioritere hvilken inventar du gerne vil have før alt andet. De fleste vælger at tage de små ting først, da de ikke er så stor en omkostning som en sofa f.eks. kan være. En god idé ville være at købe lamper til hjemmet som det første, da de for det første ikke er de dyreste møbler, og så er det noget som gerne skulle rundt flere steder i hjemmet. En lampe som kan skabe dynamik i hjemmet, og som kan hjælpe på selvtilliden er uden tvivl de flotte Flowerpot lamper. Flowerpot lampen fås både som loft og bordlampe, og giver et virkelig flot lys fra sig. Designet er også virkelig elegant, med den runde former, både i ydre og inder skallen.

Husk at lave sammenhæng i hjemmet når du løbende handler ind, så du eksempelvis ikke har usammenhængende lamper hængende flere steder i huset.