Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Trænger du til at invitere dig selv på en dag, hvor du sætter dig selv i fokus og forkæler både krop og sjæl? Så kan du her få en guide med inspiration til, hvad dagen kan indeholde.

Sæt kryds i kalenderen

Først og fremmest handler det om at huske at sætte tid af til dig selv. Sæt en dato. Du kan lave en månedlig selvforkælelsesdag, hvor du kommer helt ned i gear, eller bare tager dig tid til at gøre ting, der gør dig glad. Det kan både være hjemme hos dig selv eller eksempelvis på en af de mange klinikker. Om deres forskellige behandlinger kan du læse mere om på klinikkernes hjemmesider.

En god start på morgenen

Start morgenen med eksempelvis en friskbrygget kop kaffe eller friskpresset juice sammen med et godt morgenmåltid.

Du kan fx starte dagen med at være aktiv og gå eller løbe en tur i nabolaget eller skoven, hvor du samtidig lytter til en podcast eller hører højt musik.

Gør noget godt for dig selv i løbet af dagen

Fyld dagen med aktiviteter, der gør dig glad. Hvad trænger du til? Er det at læse i en spændende bog eller bage en lækker kage? Finde din yogamåtte frem eller tage ud i naturen?

Du kan planlægge en dag med en dejlig spaoplevelse. Den kan du holde derhjemme, hvor du lægger dig i det varme vand i badekarret med en hårkur, ansigtsmaske og agurker for øjnene. Smør din krop ind i en blød creme. Går du all-in, kan du tage på et spaophold, som har alle faciliteter til en dag med ægte selvforkælelse. Om deres forskellige behandlinger kan du læse mere om, når du har udset dig et lækkert sted.

Trænger garderoben til en fornyelse, kan du tage ned i byens butikker og lade dig inspirere af årstidens favoritter, som du går der mellem tøjstativerne. Eller måske er du på udkig efter lidt nips til hjemmet?

Lad andre forkæle dig

Du kan booke en tid til eksempelvis en ansigtsbehandling eller manicure. Tag til frisøren, en massør eller skønhedsklinik. Det kunne fx være Cutis Clinic. Om deres forskellige behandlinger kan du læse på deres hjemmeside ved at klikke dig ind på linket.

Nyd lækker mad og drikke

Både frokost og aftensmad kan være lige præcis det, du allerbedst kan lide at smage på. Det er op til dig, om du har lyst til at tage ud på din favoritcafé, eller om du skal hygge derhjemme med take away.

Elsker du at stå i køkkenet og lægge kærlighed i hver en ret, er der mange velsmagende opskrifter, du kan give dig i kast med.

En aften i hyggens tegn

Når mørket lægger sig udenfor, og roen falder over dig, kan du tænde et par stearinlys, trække dynen med og lægge dig til rette inde på sofaen. Sæt din yndlingsfilm eller -serie på, og nyd dine favoritsnacks.

Hav en helt fantastisk dag med afslapning, selvforkælelse og dig selv i fokus!