Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er absolut ingen grund til at gå rundt og være ked af sit smil. Der er nemlig i dag meget, man kan gøre for at få det smil, man altid har drømt om. Vi har her samlet vores bedste tips til, hvad du kan gøre for at få drømmesmilet.

Pas godt på dine tænder

God tandhygiejne og regelmæssige besøg hos tandlægen er en essentiel del af at holde tænderne sunde og pæne. Hvis du ikke børster dine tænder to gange om dagen, bruger tandtråd og lignende, kan det nemlig føre til alvorlige tandproblemer, som i værste tilfælde kan betyde, at du mister en tand eller to. Det er dog ikke nok at have en god tandhygiejne. De regelmæssige tandlægebesøg er også en vigtig del af tandplejen. Tandlægen kan nemlig finde problemerne inden de opstår og dermed forhindre at du f.eks. ender med at miste en tand. Det anbefales at man tager forbi tandlægen mellem hvert halve til hvert hele år for at passe godt på sine tænder. Vi kan anbefale denne tandlæge i Risskov, hvis du gerne vil have en professionel og samtidig billig tandlæge.

Tandblegning

Gule og misfarvede tænder kan for mange godt virke som et tegn på dårlig mundhygiejne, men i de fleste tilfælde er det faktisk bare en konsekvens af de fødevarer og drikkevarer, vi indtager. Kaffe og te er blandt de syndere, der kan give gule tænder. Gule og misfarvede tænder er dog ikke noget, man behøver at leve med. Der findes løsninger på det problem – og tandpasta med kul og tyggegummi, der lover hvide tænder er ikke én af dem. I stedet bør du tage et smut forbi din tandlæge til en tandblegning. Det er uden tvivl den mest effektive løsning, hvis du er ked af dine gule tænder.

Invisalign

Invisalign giver mulighed for tandretning med næsten usynlige bøjler – og det betyder, at du kan få rettet dine tænder helt uden de klassiske togskinner. Invisalign kan bruges ved mange forskellige tandproblemer, bl.a. overbid/underbid, krydsbid, tætsiddende tænder, mellemrum mellem tænderne og meget mere. Behandlingen tager selvfølgelig lidt tid, da du løbende (hver uge til hver anden uge) får et nyt sæt bøjler, som så trinvist retter op på dine tænder – og lidt smerte kan du heller ikke komme udenom. Til gengæld kan du få rettet op på dine tænder helt uden at andre kan se det og få dit drømmesmil på 6-18 måneder.