Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Uanset hvor hammergodt, du har lagt din makeup, kan det være svært at få det perfekte billede. Der er så mange faktorer, der spiller ind, og dit udseende er kun én af dem. Både baggrunden,  omgivelserne og lyset spiller også en rigtig stor rolle, og flotte omgivelser kan redde de fleste billeder. Derfor skal dit hjem da selvfølgelig ligne et rigtigt bloggerhjem, hvor alt bare spiller.

Styr på belysningen

Først og fremmest er det vigtigt, at du har styr på belysningen. Uden det rigtige lys kan du ikke få et flot billede, og uden en pæn lampe er det svært at have et blogger-hjem. Heldigvis er der råd for sagen. Hvad er for eksempel mere bloggeragtigt end flotte pærer, som fungerer med eller uden lampe? Og vi tænker ikke kun på den klassiske globepære. Der findes nemlig masser af forskellige pærer, som er en dekoration i sig selv og ikke behøver en lampe. Se for eksempel lækre, dekorative pærer her.

Ryd op

Nøglen til et smukt hjem er langt hen ad vejen oprydning. Der skal kun en lille smule rod til, før dit hjem ser sjusket og overfyldt ud. Derfor er hemmeligheden at have få ting og være god til at opbevare dem. De ting, du ikke bruger hver dag, kan nemt sættes væk i skabe og kasser, så det er nemme at komme til, uden at de står fremme hele tiden.

Vis din personlighed

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at din personlighed skinner igennem. Når vi taler om pærer og lamper, viser en unik pære for eksempel din personlighed. Det kan også være din kunst på væggene eller dit valg af farver. Et bloggerhjem skal helst ikke ligne alle de andres på en prik – så kunne man jo bare følge dem i stedet. Giv i stedet en grund til at se på netop dine billeder, fordi du tilbyder en personlighed, som ingen andre har.