Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes en talemåde der lyder; ”din krop er dit tempel”, og ordet ’tempel’ er vigtigt når det kommer til at være tilfreds med hvem man er. Templer er normalt bygget for at huse gudeskikkelser; disse store ånder som skal bringe os velvære, held og lykke, og templerne har derfor skullet tilfredsstille dem på nøjagtigt samme måde som vore krop skal kunne tilfredsstille vores sind; vores ånd om man vil.

Dette kan dog sætte gang i en debat om overfladiskhed; for skal man være tilfreds med at man er som man er, accepterer de såkaldte ’skønhedsfejl’ man er født med og håbe at omverdenen kan se forbi dem, eller skal man forsøge at tilfredsstille sin indre gudinde og få ordnet de ting man selv oplever som værende skavanker?

Lokaliser og spørg de nærmeste

Hvis man overhovedet er usikker på om noget overhovedet trænger til at blive ordnet, så kan man spørge sin ægtefælle. Har man for eksempel en usikkerhed omkring ens bryster, er de for små? Sidder de ordentligt? Alverdens spørgsmål der kan være relateret til en præference, kan man med lethed få svar på om der er belæg for ens overvejelser.

Her kan man også komme med forslag om at få lavet en brystforstørrelse med implantater både for din egen skyld, så du kan være tilfreds med din krop, men også for ægtefællen såfremt han kunne have en form for interesse i at få dem større, hvis han vel og mærke ikke bare støtter dig fordi han ønsker at du skal være glad for hvem du er.

Det samme vil være gældende for hvis du er begyndt at bemærke alderstegn. Begynder du at se de grå hår komme frem hver morgen når du kigger dig i spejlet, så er det også her, du kan italesætte en overvejelse om at få lagt noget farve i næste gang du er hos frisøren.

De lette overvejelser

I tilfælde som mulige rynker eller grå hår, så er en eventuel løsning egentlig blot at slynge kortet en gang over maskinen og prøve det af, og fortryder man det, så kan det let gøres om. Har du investeret i en rynkecreme og ikke er tilfreds med resultatet, så kan du smide den ud, og er du heller ikke tilfreds med din nye hårfarve, så gror håret heldigvis ud igen og du kan forsøge noget andet.

Sådan nogle ting er vigtige at huske i forlængelse af at få lavet bryster. Her kan du ikke bare vurderer bagefter og tage et fravalg. Du vil være nødsaget til at involvere andre mennesker, du vil skulle under kniven endnu engang og det kan gøre hele processen mere besværlig. Det er derfor værd at overveje hvor vigtigt enhver detalje er.

Man skal også huske at de såkaldte skavanker er unikke elementer der gør at du adskiller dig fra alle andre, og derfor kan et indgreb lige så meget være med til at gøre dig mindre dig selv og mere gennemsnitlig.