Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du også en af de mange der bifalder lange og fyldige øjenvipper, så skulle du prøve ricinusolie. Det er den naturlige løsning til dig der ikke ønsker at anvende kunstigt fremstillede kemikalier på din hud og i dit ansigt. Ricinusolie finder vejen frem på markedet for ansigtspleje og skønhed. Det er hurtigt blevet et populært produkt der giver et markant synligt resultat til smukke, fyldige og lange øjenvipper. Prøv det i dag og se selv forskellen.

Der er kun fordele at fremhæve med den naturlige ricinusolie

Du vil gerne undgå unødig kemisk fremstillet og unaturlige produkter til dine øjenvipper? Så er der ingen grund til bekymring. Du kan stadig opnå fyldige og lange øjenvipper der oser af sundhed, med den helt naturlige ricinusolie. Der er sådan set ikke rigtig nogle negative ting af sige om ricinusolien, kun en masse fordele at fremhæve. Det er en mild olie, der besidder et væld af sunde næringsstoffer der er med til at styrke og pleje dine øjenvipper. Det er en olie der er fed og derfor yderst drøj i brug, men stadig uden at fedte huden markant, da det hurtigt trænger ind i dine vipper. Det er især det høje indhold af fedtsyren recinol der gør den store forskel for dine øjenvipper. Det er en omega 9 fedtsyre der fremmer hårvæksten af dine øjenbryn og samtidig styrker strukturen, så de syner mere fyldige.

Sådan anvender du ricinusolien til dine øjenvipper

Når du vælger et produkt til dine øjenvipper, er det vigtigt at du vælger et produkt der ikke er opblandet med andre olier. Samtidig er det en fordel at vælge en økologisk version, der med garanti er uden sprøjtegifte og pesticiderester og samtidig har et højere indhold af omega fedtsyrer. Brug ricinusolien hver aften og påfør den med en vatrondel i øjenlågskanten på den ”tørre” side af øjenlågene nær dine vipper. Gnid langsomt olien ind omkring dine øjenvipper og se et hurtigt mærkbart resultat efter blot få uger. Du kan med fordel også anvende ricinusolien til dine bryn, hvis du ønsker mere fylde bryn eller mere hårvækst omkring disse. Det samme gør sig egentlig gældende for dit hår. Trænger det til ekstra næring og pleje, særligt i sidserne, kan du opnå de samme egenskaber fra ricinusolien her, som det gør sig gældende for dine øjenvipper og bryn.