Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

BFO står for brystforstørrende operation, og det er noget, mange kvinder vælger at få i dag. Du er sikkert en af dem, der overvejer det. Hvis det er tilfældet, så læs med her, og bliv klogere på, hvilke former for brystforstørrende operationer man kan lave i dag.

Mange grund til brystforstørrende operation

Går du og drømmer om en brystforstørrende operation? Det kan der nok være mange grunde til. Det kan være, at du har født, og dine bryster derfor ikke sidder, hvor de plejer. Det sker ofte, når folk begynder at amme, fordi brystet fyldes op og tømmes. Det kan også være, at du blot altid har været ked af, at dine bryster er for små – måske du ikke synes, de passer til resten af kroppen, eller måske du har taget på, og synes ikke dine bryster har fulgt med i processen. Det kan også være, at det er alderen, der presser på. Når man bliver ældre, så er det helt naturligt, at brystet begynder at hænge mere, men det betyder ikke, at det er noget, man kan acceptere. Så kan man også vælge at få en brystforstørrende operation.

Brystforstørrende operation med hjælp fra silikone

Det er nok allermest normalt, hvis man skal have en brystforstørrende operation, at man vælger silikonebryster. Silikonebryster er et populært valg, fordi det kan føles meget som det naturlige bryst, men man får samtidig et godt løft, som kan være med til, at brystet sidder pænere. Du kan vælge silikoneimplantater i forskellige former. Der er nogle, der gerne vil have det helt runde bryst, mens andre drømmer om et dråbeformet bryst. Det er helt individuelt, hvad man synes, der er pænest.

Brystforstørrende operation med hjælp fra fedt

Hvis du er en af dem, der har taget på, men hvor du ikke synes, at brysterne har fulgt med, så kan det være en idé at få en brystforstørrende operation, hvor man tager fedtet fra egen krop og sætter på brystet. Det kan også være, at du altid har synes, du har lidt for meget fedt på lårene, men lidt for lidt på brystet. Så kan denne operation også være meget attraktiv for dig. Man kan lidt sige, at man tager to fluer med ét smæk, når man vælger at transportere fedtet fra et uønsket sted til et ønsket. Brystet kommer ligeledes til at føles meget naturligt, fordi bryster jo er fedt, der sidder i underhuden.