Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis man gerne vil have en sund og frisk hud, så er det for de fleste nødvendigt at pleje den med adskillige hudplejeprodukter. Det er nok de færreste, der slet ikke behøver at rense sin hud og alligevel have en sund og ren hud. Huden er nemlig meget sensitiv, især i ansigtet, og derfor kan den let gå hen og blive uren i løbet af dagen og endda også i løbet af natten! Når man lægger kinden på sin hovedpude, kan der være en masse bakterier på puden, som man gnider sit ansigt mod, og man rører ubevidst sit ansigt meget ofte – det skaber bakterier.

Er du træt af alle de kunstige stoffer, der er i så mange hudplejeprodukter?

Derfor er det altså så vigtigt at huske at rense sin hud, så man får fjernet alle de bakterier og urenheder, der er blevet dannet i løbet af dagen. Der er blevet lavet en helt masse forskellige hudplejeprodukter, som man kan benytte sig af. Desværre er der også rigtig mange af de hudplejeprodukter, som indeholder en masse kunstige stoffer, som ikke er god for huden, og desværre er der også mange, der tester deres produkter på dyr.

Disse producenter laver kun økologiske hudplejeprodukter, der ikke indeholder nogen kunstige stoffer og tester ikke på dyr

Hvis du gerne vil have fat i nogle produkter fra producenter, der hverken tester på dyr eller laver produkter, der indeholder nogen former for kunstige stoffer, så er Balance Me noget for dig! Balance Me er et mærke af hudplejeprodukter, der er helt fri for kunstige stoffer såsom parabener, mineralolier, sulfater, kunstige dufte og mange andre. Producenterne laver kun produkter, der er meget økologiske, og de er meget ærlige om, hvor mange procent økologi de anvender i deres produkter. De produkter, der ikke er 100 procent økologiske, er konserveret med godkendte naturidentiske stoffer, så du som kunde kan være helt sikker på, hvad du smører på huden.

Klik ind på siden og find det perfekte produkt til din hud

Der findes selvfølgelig forskellige hudtyper. Nogen har en fedtet hud, andre en tør, nogen har en såkaldt kombinationshud, og andre har en meget sensitiv hud. På siden kan du sortere søgeresultaterne efter hvilken hudtype, du har, og du kan blandt andet også sortere efter prisen, hvor mange milliliter, produktet skal indeholde og mere.