Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kalenderen siger april, og snart maj måned. Vi er derfor rigtig tæt på sommeren, og kigger vi lige nu ud af vinduet, så fortæller vejret også noget om, hvor vi er på vej hen. Sommer er lige med at skal ud og nyde det gode vejr, og være i blandt mange mennesker, på gader og i parker. Det er også her, at vi gerne vil stråle, og se super godt ud – når vi så bevæger os ud.

Vi er derfor i den periode, hvor det er ved at være sidste chance, hvis vi skal have gjort vores flotte ansigt klar – til at visse andre.

Kom en tur til frisøren

Frisøren er igen åben, efter en længere nedlukning, pga. Corona virussen. Køerne kan derfor være lange, hvis man gerne vil klippes, inden det bliver sommer. Skal du nå at have en tid, så er det altså nu du skal slå til. Og kan du ikke finde tid nogen steder, kan det være du skal prøve at kontakte en frisørstuderende, og høre de har mulighed for at gøre det.

Husk at bruge plejende cremer

Skal du have en rigtig flot glød her til sommer? Så skal du altid huske at bruge nogle gode og plejende ansigtscremer, til dit ansigt. På den måde undgår du tør, og irriteret hud.

Bruger du det ikke allerede, og synes du, at du er lidt bleg. Så brug evt. en creme med summer glow, hvis du gerne vil have en brunere hud hurtigere.

Brug accessoires

Når du skal være i blandt andre mennesker, vil du sikkert gerne klæde dig, med nogle fede accessoires. Det kunne f.eks. være et par flotte øreringe, en stor og synlig hårelastik, eller måske et flot par solbriller.

Alt efter hvilken stil du normalt har, så prøv at finde nogle accessoires, som passer perfekt til dit eget look.