Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når håret, tøjet og accessoiresne skal sidde, skal de helst sidde perfekt. Når du skal gøre noget ud af dig selv, vil du selvfølgelig helst have, at det endelige resultat bliver et resultat, som du selv er tilfreds med – og som du tror, andre vil nikke imponerende over. Det er så vidt nemt at oppe sin udstråling lidt fra det, du måske tager på, når du skal ned og handle. Du kan komme langt med en flot nederdel, opsat hår eller en moderne sweater. Men for at tage det næste skridt, skal du have fat i de mere detaljerede facetter af looket.

Her kan det sidste skridt i looket tages

Afhængigt af dit look kan du tage det sidste skridt i et par områder. Her er nogle af dem, der giver det største spring fremad:

  • Du kan tage fat i duftene. Det er ikke noget, der bliver set, men det bliver i den grad bemærket. Os mennesker finder mange sensorer i dufte, så med den rigtige parfume kan du virkelig løfte øjenbryn og tabe kæber. Du kan bland andet prøve dig frem med Bon Parfumeur, hvor du kan udvælge den duft, der passer dig bedst. Her kan du se et stort udvalg af Bon Parfumeur.
  • Hvis dit look egner sig til det, kan du påføre en hovedbeklædning. Om vinteren kan en smart beanie virke ekstremt godt, eller måske en større solhat i sommerens halvår.
  • En smuk halskæde eller søde øreringe kan også være med til at give dit look det sidste, det mangler. Hvis du tilmed kan få disse accessoires til at passe til resten af looket, så er der tale om en klar vinder.
  • Hvis du bruger briller, kan de rette modeller gøre stor forskel. I øjeblikket er runde, tynde briller ekstremt moderne, så de kunne være en mulighed.