Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er over os og vi får mere og mere tid til at gå uden for. Nogle elsker at slappe af i haven på et tæppe, andre skal holdes i gang, enten med noget havearbejde eller en gå tur. Hvis du hører til dem som elsker en lang gå, og gerne med musik i ørene, skal du læse med her. Vi har kigget på et par forskellige mobilabonnementer med musik, og listet de forskellige alternativer op nedenfor.

Mange teleselskaber tilbyder forskellige tillægsabonnementer i form af musik, filmtjenester, bogklubber og meget mere. Hvis du har brug for flere af disse tjenester, kan det være en god idé at købe dem med i dit mobilabonnement og dermed spare en del penge. Her på Beautysalonen har vi undersøgt markedet og givet vores anbefaling på de forskellige, resultatet kommer her.

Telmore Play

Mobilabonnementet fra Telmore play indeholder 7 forskellige tjenester, hvor der er alt lige fra musik, film, bøger og magasiner. Abonnementet indeholder Telmore play som nusik tjeneste, hvilket er den samme som Yousee anvender. Abonnementet koster 259 kr. pr. måned, du kan dog nøjes med at vælge Telmore musik, til kun 169 kr. pr. måned

Som musiktjeneste vil vi give Telmore Musik 3 ud af 5 stjerner.

Telia

Telia tilbyder Spotify som tillægstjeneste til stort set alle deres abonnementer. Spotify koster 50 kr. ekstra om måneden, hvor du får adgang til millioner af musiknumre. Du vil også kunne vælge deres mindste pakke løsning, som de kalder “4fun” til 159 pr. måned, som inkludere fri tale, 8 GB data, og Spotify.

Som musiktjeneste vil vi give Storify 5 ud af 5 stjerner.

CBB

CBB er eller et lavprisselskab, og kendetegnet ved disse, er at de kun fokusere på tale, data og prisen. Men i deres abonnement til 159 kr. pr. måned får du musiktjenesten Tidal, 10 timers tale og 20 GB data. Derudover har du mulighed for at benytte 6 GB data i hele EU.

Som musiktjeneste vil vi give Tidal 4 ud af 5 stjerner.