Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Negle der knækker over ingenting. Negle der spalter. Hårde neglebånd. Neglebideri. Eller måske ville man bare ønske, at ens negle voksede hurtigere. Måske er det noget, du kan genkende hos dig selv? Og faktisk er du ikke alene om det. Utrolig mange mennesker oplever hver evig eneste dag disse ting, og det er virkelig ikke nogen fede ting at opleve. Bukker ens negle nemt og hurtigt, kan det gøre utroligt ondt, og samtidig ser ens negle ikke særlige kønne ud, hvis man er en neglebider. Man har i hvert fald ikke følelsen af, at ens negle er særlig kønne, hvis de ikke er sunde.

Det kurerende produkt

Men hvad kan man så gøre ved det, tænker du måske? Og jo, løsningen på dine og mange andres problemer er faktisk fundet. Med det store udvalg af Herome neglelak er det nemlig muligt for dig at finde en løsning på netop de problemer, du har med dine negle. Specielt som kvinder går vi nemlig rigtig meget op i, at vores hænder ser præsentable ud, da det af naturlige årsager er noget af det, vi viser frem mest, og dermed også er noget af det, andre folk lægger mest mærke til. Du kender det sikkert selv, at hvis man får øje på et andet menneskes hænder, hvor der er snavs under neglene, hænderne er beskidte, og neglene er måske nedbidte eller flossede. Det ser ikke særlig indbydende ud. Derfor vil vi gerne selv have, at vores egne hænder er det stik modsatte, hvilket altså også betyder, at der skal være styr på neglene.

Kunstige negle er ikke nødvendigvis den rette løsning

Vi går derfor efter nogle pæne negle. Dette betyder for de fleste en smule længde, glatte negle, ingen snavs og gerne lidt neglelak. Det har dog førhen været svært at leve op til, for os der har ”trælse” negle, og derfor har løsningen for mange mennesker været kunstige negle i form af fx gelenegle eller akryl. Men faktisk behøver dette ikke nødvendigvis at være løsningen fremover. Kunstige negle kan også være utrolig flotte, men det har nogle bivirkninger. Det er nemlig sådan, at hvis man anvender kunstige negle, så bliver dine negle højst sandsynligt helt tynde og spaltede, hvilket altså betyder, at du faktisk er nødsaget til hele tiden at have disse kunstige negle på, for ikke at have grimme negle. Og det kan blive dyrt.

En billigere og sundere løsning

Går man samtidig også efter det lidt mere ”naturlige” look, altså er man mere til, at det bare er sine egne negle, så vil den bedre løsning også være at kurere dem i stedet. Og det kan du altså med de forskellige neglelakker og negleprodukter fra Herome. Det specielle ved disse produkter er nemlig, at de reparerer neglene, men ikke blot ”oppefra”. Faktisk også indefra, hvilket giver en mere effektiv og sundere effekt. Så hvad enten du er neglebider, du har bløde negle, spaltede negle eller måske endda pigment på dine hænder, så findes løsningen faktisk. Herome!