Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er over os, og når solen ellers dukker frem og begynder at kaste lidt dejlig sommerkulør på vores kroppe. Der er ikke meget der er mere smukt end en naturlig brun hud og et dejligt hvidt smil. Det første kan solen hjælpe med, men der er desværre rigtig mange, der kæmper med misfarvede tænder, der ødelægger det ellers så smukke smil.

Hos nogen er det lidt for mange cigaretter til fester, men for de flestes vedkommende er det i lige så høj grad kaffe, te og rødvin, der er med til at misfarve tænderne. Nogen bliver hårdere ramt end andre, da det er meget forskelligt hvor let modtagelige ens tænder er for misfarvninger.

Er skaden sket er det desværre ikke noget, man bare lige kan børste væk ved at være ekstra grundig med tandbørsten, da det er emaljen der er misfarvet, og der skal skrappere midler i brug. Der er nogen, der prøver at klare det selv med diverse vidundermidler, der mest af alt minder om noget der kan købes på tv shop.

Virker kul?

Eksempelvis er det blevet meget populært med såkaldt aktivt kul, som smøres på tænderne, hvilket skulle gøre tænderne hvide, og i løbet af det seneste år har man set talrige bloggere kaste sig ud i det, det er dog meget begrænset hvad resultatet er, hvis der da overhovedet er noget positivt – der er da også flere tandlæger der advarer mod metoden, da den i værste fald kan skade langt mere end den gavner.

Vil du have det smukke hvide sommersmil, er der ikke nogen lette løsninger for alvor virker som en tur i tandlægestolen. De har midlerne og ikke mindst redskaberne og erfaringen til at hjælpe dig, så find den nærmeste tandlæge og bed dem om et pris på en tandblegning – hvis du ikke allerede har en tandlæge kan du finde en på nyTandlæge, hvor du eksempelvis kan få et overblik over alle tandlæger i København, Aarhus, Odense eller hvor du end måtte bo.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here