Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det siges at i en sund krop bor en sund sjæl – men hvordan får man den sunde sjæl? Her kan kropsterapi være et godt bud!

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en samlet betegnelse for en måde, hvorpå man arbejder med kroppen samt med sindet på en terapeutisk og professionel måde, samt ved hjælp af en dygtig professionelt uddannet kropsterapeut. Du kan læse mere om kropsterapi her.

Kropsterapi er et værktøj, som er super godt og effektivt til at opnå en dybere kontakt til din egen krop. Med kropsterapi kan du også opnå en dybere forståelse af dig selv – og det kan være et godt og sundt skridt på vejen til generelt at få det godt i sin krop og sit sind.

I kropsterapi er der både det fysiske, det mentale og det psykiske, som er kædet sammen i en samlet kombination, og verdenen inden for kropsterapi kan byde på mange forskellige slags tilgange, i form af mange forskellige former for behandlingsmetoder. Derfor er begrebet kropsterapi en meget bred betegnelse, der dækker over mange forskellige ting.

Body All Mind kropsterapi

En af grenene inden for kropsterapi er Body All Mind, forkortet B:A:M. Her arbejder man med det psykiske samt det fysiske, der kan spænde ben for din frie bevægelighed samt et liv i balance. I denne gren af kropsterapi fokuserer man på kroppen i sin helhed, og henvender sig til dig, som gerne vil mærke vitalitet både fysisk samt psykisk.

Inden for denne slags kropsterapi er balancen mellem sindet og kroppen afgørende for dit velvære, din sundhed, din livskvalitet samt din evne til at være nærværende og til stede i dit eget liv. Her er din krop dit tempel, og dette tempel skal holdes ved lige igennem hele dit liv, for at din livskvalitet kan blive optimeret. Hvis din krop har det godt, kan du også få det godt.