Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du også færdig med at nyde din sommerferie, og er tilbage i hverdagens rutiner? Har du vænnet dig lidt for meget til god mad, lidt flere is og en drink mere i ny og næ? Hvis du i takt med at skulle vænne dig til hverdagen, gerne vil have nogle flere sunde vaner, kan du få noget inspiration her. ”Sunde vaner” kan godt lyde lidt kedeligt og uoverskueligt, men i virkeligheden behøver det ikke være svært eller kedeligt at få implementeret nogle sunde vaner, som ovenikøbet kun vil gøre gode ting for dig.

Start i de små

Hvis du ikke er i humør til at lægge din livsstil og hverdagens rutiner fuldstændig om, kan du sagtens nøjes med at starte i de små.

  • Husker du at indtage vand nok i løbet af dagen? Et stabilt indtag af vand i løbet af din dag, vil sikre dig, at du får mere energi, og så mindsker det chancen for f.eks. hovedpine. Desuden er det godt for din hud, hår, negle og dit indre.

  • Får du de nødvendige vitaminer og mineraler? Har du svært ved at få de nødvendige vitaminer og mineraler ind igennem din kost, er det en god idé med kosttilskud. Gør det til en del af din morgenrutine at indtage dine kosttilskud med din morgenmad eksempelvis. Klik her for at læse mere.

  • Husker du at få noget frisk luft? I en travl hverdag, kan du hurtigt glemme nogle gange at trække dig og få noget frisk luft. Det kan være rigtig sundt for din krop og tanker at gå en tur i naturen en gang imellem. Det er et godt afbræk fra arbejde og hverdag.

Det handler generelt om at gøre det simpelt for dig selv. Hvis du starter med at sætteret mål om at løbe 5 kilometer hver anden dag, får du det aldrig gjort.