Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange har problemer med trist og skadet hår, som hjemsøger hver eneste morgen, når man skal gøre sig klar. Uanset hvilken balsam eller shampoo man bruger, så hjælper intet. Er du én af dem, som kan nikke genkendende til det? Det er ikke tiden og energien værd, at man går og er ked af ens hår, når der findes en god og effektiv måde at klare det på.

Find dem som passer perfekt til dine behov

Der findes efterhånden en del forskellige hårvitaminer, som man kan tage. De fleste er lavet som vingummier, så alle kan indtage dem, og så det er lidt sjovere end at sluge en almindelig vitaminpille. Noget hår har brug for mere næring og støtte indefra, og disse hårvitaminer er en god løsning.

Nogle hårvitaminer har mere fokus på reparationen af håret og styrker det enkelte hårstrå, så det er mere robust og ikke tager så nemt skade. Andre har i højere grad fokus på at forbedre hårvæksten. Selvom næsten alle vitaminpillerne virker til alle hårtyper og vil have en positiv virkning, så kan man tænke over, hvilken type der vil støtte ens hår bedst.

Få hjælp af din frisør

De fleste frisører er bekendt med disse former for hårvitaminer, og de er helt sikkert også i stand til at vurdere dit hårs tilstand. Man kan derfor spørge ens frisør næste gang, man sætter sig i stolen, om ens hår har brug for ekstra næring og støtte.

De fleste vil også opdage, at ens hår har det hårdere i vinterperioden, og det kan være, at ens frisør blot vil anbefale dig at tage dem i denne periode. Uanset hvad så man vil ens frisør sikkert gerne hjælpe dig med at forbedre dit forhold til dit hår, så du igen kan få selvtilliden til at svinge godt med det.

De indeholder kun alt det gode

Hårvitaminer vil for nogle måske virkelig lidt mistænkeligt, og man kan måske undre sig over, hvad der i virkeligheden er i dem. Der er dog ingen grund til bekymring, da de kun indeholder naturlige ingredienser, som dit hår naturligt har behov for, for at vokse.

De fleste er desuden også uden kunstige farvestoffer, veganske, glutenfri og meget andet. Det vil altså være muligt for de fleste at finde nogle, selv hvis man har allergier eller vælger at undgå visse ingredienser i ens kost.