Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste kender til de utallige ulemper ved at ryge cigaretter, de er sundhedsskadelige, de er vanedannende, de generer de folk man omgås og de misfarver både ens tænder og hud. Det er jo ofte sådan for mange mennesker, at de først stopper med en usund vane, når de opdager, at det også er skadeligt for ens udseende. Dette gælder i høj grad for rygere. Som nævnt herover er der mange grunde til at stoppe med at ryge, men mange vælger først at stoppe, når de ser, at det er dårligt for ens udseende.

Generelle fordele ved e-cigaretter

Men som bekendt er det jo bestemt ikke nemt at stoppe, og mange giver op uanset konsekvenserne. Her kan man dog vælge e-cigaretten som alternativ til de normale cigaretter. Med en e-cigaret kan man vælge lige den e-væske som man foretrækker. Der er et utal af forskellige e-væsker at vælge imellem, og man kan vælge forskellige smage og mængder af nikotin. Derudover vil man med e-cigaretter også undgå mange af de førnævnte gener der er ved rygning af tobak. Der findes ingen stoffer i e-væsker som er kræftfremkaldende, hvilket er den største grund til, folk stopper med at ryge. Som e-ryger er man heller ikke omfattet af rygeloven, hvilket gør det langt friere at ryge e-cigaretter. Grunden til e-cigaretter ikke er omfattet af rygeloven er, de ikke anses som værende lige så sundhedsskadelige som tobak, og så generer dampen heller ikke så meget som tobaksrøg. Dette apparat kan derfor være en tro følgesvend på vej mod et komplet rygestop, og så er e-cigaretten langt mere praktisk end de normale smøger.

Men er e-cigaretter bedre for udseendet?

Konventionelle cigaretter indeholder tusindvis af stoffer hvoraf mange af dem forsager gule tænder + grå og rynket hud. Da mange af disse stoffer ikke er at finde i e-cigaretter, vil ens hud og tænder ikke reagere på samme måde som ved indtagning af tobak.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here