Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som kvinde kan du helt sikker nikke genkendende til dette udsagn. Du står i byen og føler at der noget som sidder forkert eller at du har noget mellem? Så du spørger din veninde til råds. Din veninde eller BFF vil altid være behjælpelig, og en du altid kan stole på. Men hvis du står en situation, hvor du er alene og ikke kan få hjælp. Frygt ikke, din din mobil hjælper dig i enhver situation. Vi har samlet række tips og tricks til hvordan telefonen kan hjælpe dig, samt en masse gadgets til kvindens smartphone.

Vi kender alle til de mere traditionelle gadgets som bluetooth højtaler og forskellige høretelefoner, med og uden ledninger. Men i denne artikel vil vi kigge på de lidt mere alternative gadgets, som du måske ikke lige umiddelbart har hørt om. Det første er et sølvarmbånd fra Wisewear, som umiddelbart ligner et helt alminde sølv smykke, men hvis det kobles sammen med din iPhone vil du kunne tracke hjerterytme, holde øje med kalorieforbruget og fungere som skridttæller. Derudover kan det også give notifikationer om vigtige meddelelser eller opkald. Wisewear koster ca. 2050 kr. og kan købes på wisewear.dk

En anden stilfuld gadgets til kvinder er halskæden fra Altruis, som er en interaktiv halskæde der kobles til iPhonen via bluetooth. Halssmykket vibrerer ved vigtige notifikationer eller opkald. Den kan købes med Vinaya.dk til 2.930 kr.

Fælles for alle disse gadgets er at du behøver en iPhone for at udnytte alle funktionerne. Helst den sidste nye. Du kan finde tilbud på iphones, og bestille direkte online. Ofte er der mange penge at spare ved at sammenligne priser online og der findes utallige tjenester til det.

#bonus tip: brug smartphonens skærm som makeup spejl, når den er slukket, på den måde har du altid mulighed for at se om du har noget i tænderne.

DEL
Næste artikelRejs dig – og tab dig