Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du ud og drikke cocktails en aften lige efter job? Læs med her, hvordan du bliver klar til byen på fem minutter.

Fra jobtøj til cocktail dress

Det er en god ide at have lidt festligt tøj med i tasken, så du kan skifte fra dit professionelle outfit til et med lidt mere feststemning. Hvis du er en kvinde, der elsker at  gå i jakkesæt, så skift jakken ud med en fin silketop og skoene ud med et par smukke stiletter. Hvis du er til kjoler og nederdele, også på job, så kan de hurtigt dresses op med et par flotte strømpebukser, stiletter og udslået hår.

Makeup på 5 minutter

Der er ikke tid til at lægge ny makeup, når du kommer direkte fra jobbet. Så du må pynte og reparere på den makeup, du har på i forvejen. Og det er faktisk ret nemt og hurtigt klaret at booste hverdagsmakeuppen til et festlook. Til et aftenarrangement er det flot med en mørkebrun øjenskygge og lidt shimmer under øjenbrynene og på kindbenene. Læbestiften må du også gerne skeje lidt mere ud med om aftenen, så snup den røde læbestift med i tasken.

Slut af med parfumen

Din duft betyder en hel del mere, end du måske tror. Det at skifte sin hverdags/job parfume ud med en lækker aftenduft, er en nem genvej til a blive festklar på ingen tid. Og det er faktisk et tip, som både kvinder og mænd kan bruge. Modehuset Chanel behøver stort set ingen introduktion. Chanel har givet ikonstatus til en række lækre dufte, og hvem husker ikke Marylin Monroe, der udødeliggjorde duften Chanel No. 5? Selvom historien vejer tungt i det franske modehus, så formår det alligevel at forny sig inden for dufte. Hos duftdejligt.dk kan du finde Chanels uimodståelige klassikere samt nyere fortolkninger af de ikoniske parfumer til både herrer og damer. Prøv fx Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum eller Chanel Allure Homme.