Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er bag os, og inden vi har set os om er efteråret det også er vinteren er ovre os. En af de årstider der kan være rigtig hård ved huden. For selvom vi langt fra er lige så meget udenfor om vinteren, så kan vinterkulde og blæst alligevel være meget hård ved huden også meget hårdere end sommeren, selvom solen heller ikke er noget man skal spøge med.

Stayclassy.dk kan du læse en guide til hvilke ansigtscremer, der er de bedste til tør hud, som er det de fleste døjer med. Kold blæst og kulde udtørrer nemlig huden endnu hurtigere, hvilket gør behovet for at tilføre fugtighed fra creme.

En ting som mange kvinder såvel som mænd kommer til at være plaget af i de kolde måneder, er udover en bleg hund røde plamager, hvilket ofte skyldes manglen på fugt. Her er tre tips til hvordan du holder huden sund om vinteren.

1: Fugt huden

Som nævnt er fugt vejen til en sund hud. Så sørg for at bruge fugtighedscreme med fugtgivende olier, som tilføre fugt til din hud og sørger for at den ikke bliver knastør og rød.

2: Brug ansigtmaske

Selvom du tilfører fugt i det daglige, er det stadig en god ide at bruge en ansigtsmaske et par gange om ugen. Hvis du bruger en fugtmaske, kan du nemlig lidt mere intensivt genoprette fugtbalancen.

3: Undgå lange bade

Det kan være fristende, når det er koldt udenfor. Det er dog en rigtig dårlig ide. Varmt vand fjerner nemlig det beskyttende fedtlag og udtørrer huden, hvilket betyder at behovet for tilførelse af fugt bliver endnu større. Sæbe er med til at forstærke dette, så jo mindre sæbe du kan bruge jo bedre, desuden er det bedre at skrue lidt ned for graderne, så vandet ikke er helt så varmt, selvom det er tillokkend.e