Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du kan træne dig til skønhed, i hvertfald indre skønhed. Den indre skønhed er i bund og grund et af de vigtigeste elementer, for at opnå velvære og tilfredstillelse med sig selv. En person som er tilfreds med sig selv, stråler bare på en anden måde. Ved at træne får du det bedre med dig selv, og din udstråling. Motivationen er noget af det som mange mangler, når det kommer til træning. Det kan være svært at finde motivationen til at komme ud at løbe den tur, du har bestemt dig for, hvis vejret udenfor bare ikke lige er med dig. Eller hvis du kommer hjem fra en lang arbejdsdag, hvor du mest af alt bare har lyst til at slappe af på sofaen med en kop kaffe, lidt til den søde tand og en god film.

Der findes gode råd, som du måske ikke har tænkt på, men som faktisk kan hjælpe dig med at få gang i træningen. Det betyder ikke, at du automatisk kommer ud af døren, men det kan hjælpe dig med at give dig selv dårlig samvittighed.

Et af tricksene får du her og det er i bund og grund meget simpelt. I al sin enkelhed går det ud på, at du skal printe en kalender og dit træningsprogram, hvor du markere med en grøn tusch, de dage hvor du har trænet, og omvendt markerer med en rød tusch på de dage, hvor du ikke har trænet. På den måde får du dårlig samvittighed, hvis du ikke træner. Det er meget smart, og det eneste, du skal bruge, er en printer, printerblæk, et papir, en kalender, der kan printes ud, samt en grøn og en rød tusch. Del meget gerne dine erfaringer med andre her på siden, så vi kan hjælpe flere mennesker til et bedre velvære, og deres indre beauty frem.